• TR
  • EN
  • BAYİ PANELİ
  • LEZİTA BALIK
  • ÜRÜNLERİMİZ
  • ÜRETİM KALİTEMİZ
  • GALERİ
  • HABERLER
  • İLETİŞİM

BALIK

Mutfak Sanatında Lezita

Sütte Balık

Afiyet
Olsun

• Yaklaşık 300 gram levrek haşlanır.

 • 2 kaşık beşamel sos güvece yayılır.

 • Haşlanan balıklar güvece yerleştirilir.

 • Balıkların üzerine 2 kaşık daha beşamel sos eklenir.

 • Karışımın üzeri kaşar ile kaplanır.

 • Kaşarın üzerine cherry domates, mantar, kırmızı ve sarı kapya biber eklenir.

 • 2 yaprak taze fesleğen üzerine serpiştirilir.

 • Birkaç parça tereyağı eklenir.

• 180° fırında, 15 dakika pişirilir.

  • BALIK
  • HABERLER
  • ÜRETİM TESİSLERİMİZ
  • ÜRETİM KALİTEMİZ
  • EV DIŞI TÜKETİM
  • BAYİ PANELİ
© 2017 Naria Reklam Ajansı